Van Engelen Tweewielers Logo

Contact

  • Dorpsstraat 71, 4861 AB Chaam
  • Info@vanEngelenTweewielers.nl
  • 0161 - 78 54 52

Openingstijden

Zondag - Maandag

Dinsdag - Vrijdag

Zaterdag

: Gesloten

: 09:00 - 17:00 (dec - jan)

: 09:00 - 16:00

Assortiment

E-bikes

Als het gaat om elektrische fietsen willen volledig overtuigd zijn van de kwaliteit van deze fietsen. Wij zijn dus kritisch in de keuze voor bepaalde merken. Wij werken met merken zoals bijvoorbeeld Victoria, Conway en Qwic met Bosch en Shimano.

Schoolfietsen

De term stadsfiets is een verzamelnaam voor een grote groep fietsen met een grote diversiteit aan doeleinden. Voorbeelden zijn onder anderen oma/opa fietsen, stads- en tourfietsen, transportfietsen. o.a. Cortina.

Trekkingfietsen

Stijvol en sierlijk fietsen, dat doe je met de lifestyle fietsen. Door zijn fraaie vormgeving, populaire kleurstellingen en stevige voordrager is dit een ideale fiets. o.a. Sensa en Victoria.

Kinderfietsen

In onze winkel staan diverse kinderfietsen opgesteld variƫrend van maat, kleur en uitvoering, voor zowel jongens als meisjes. Verkrijgbaar zijn o.a. leuke stadsuitvoeringen, hippe transportfietsen, maar ook de sportieve kinder-mountainbikes.

Mountainbikes

De ontwikkelingen in de mountainbikewereld gaan razendsnel. Kiest u voor een standaard 26 inch bike of de nieuwe 29-niner? Wij adviseren u graag. Mountainbikes zijn er te vinden met een grote diversiteit aan afmontages en onderdelen.