Van Engelen Tweewielers Logo

Contact

  • Dorpsstraat 71, 4861 AB Chaam
  • Info@vanEngelenTweewielers.nl
  • 0161 - 78 54 52

Openingstijden

Zondag - Maandag

Dinsdag - Vrijdag

Zaterdag

: Gesloten

: 09:00 - 17:00 (dec - jan)

: 09:00 - 16:00

Over ons

Van Engelen Tweewielers is gelegen aan de dorpsstraat in Chaam. Eigenaar Chris Jan van Engelen heeft jarenlange ervaring als rijwielhandelaar en vind dat hij het mooiste vak van de wereld heeft!

Het team

Chris-Jan en Monique runnen samen de winkel. Toen ze in 2013 de kans kreeg om de fietsenwinkel over te nemen hebben ze deze kans met beide handen aangegrepen.

Samen met het personeel die hen dagelijks bijstaat, vormen ze het gezicht van Van Engelen Tweewielers. Bij Van Engelen Tweewielers werken mensen die van hun vak houden. Kennis en deskundigheid, servicegerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij hen hoog in het vaandel.

Onze werkwijze

Van Engelen Tweewielers staat niet enkel paraat tijdens de reguliere openingstijden. Mocht het voor u lastig zijn, om wat voor reden dan ook, de winkel te bezoeken tijdens de standaardtijden dan maken we graag een afspraak op maat met u. Desgewenst komen we bij u aan huis! Verder beschikken wij over een breng- en haalservice, wat inhoud dat wij uw fiets komen halen en/of brengen voor reparatie. Gewoon even bellen!

Extra services

Bent u afhankelijk van een rollator, duwrolstoel, looprek, loopfiets of andere hulpmiddelen en ervaart u een probleem? Kom dan gerust langs om uw hulpmiddel te laten keuren of snel te laten maken. Wij keuren of repareren ook electrische rolstoelen of scootmobiels.