skip to main content

Van Engelen Tweewielers, Dorpsstraat 44-46, 4861 AC Chaam

T: 0161 - 496466, M:

Over onshet team, onze werkwijze en onze service!

Van Engelen Tweewielers is één van de meest vooraanstaande rijwielhandel in Chaam en omstreken. Eigenaar Chris Jan van Engelen heeft jarenlange ervaring als rijwielhandelaar en vind dat hij het mooiste vak van de wereld heeft!

Het team

Chris-Jan van Engelen is de eigenaar van Van Engelen Tweewielers en heeft ruim 30 jaar ervaring in het vak van fietsenmaker. Eerst als monteur, later als bedrijfsleider van het huidige bedrijf. Toen hij ongeveer 5 jaar geleden de kans kreeg om het bedrijf waar hij jarenlang bedrijfsleider was geweest over te nemen heeft hij geen moment getwijfeld en deze kans met beide handen aangegrepen.

Samen met Walter Roks die hem dagelijks bijstaat bij de dagelijkse bedrijfsvoering vormt hij het gezicht van Van Engelen Tweewielers. Bij Van Engelen Tweewielers werken mensen die van hun vak houden. Kennis en deskundigheid, servicegerichtheid en klantvriendelijkheid staan bij hen hoog in het vaandel.

Naar top

Onze werkwijze

Bij Van Engelen Tweewielers kunt u altijd spontaan binnen komen lopen. Of het nu gaat over informatie, een reparatie of aankoop van een fiets, de medewerkers staan altijd voor u klaar (net zoals de koffie) en helpen u graag. Indien u fiets gerepareerd moet worden bekijken we wat het euvel is. Indien het een kleinigheidje is verhelpen we dit direct uiteraard. Gaat het wat meer tijd in beslag nemen dan maken we met u een afspraak. We stellen, indien gewenst/noodzakelijk, een leenfiets ter beschikking.

Naar top

Extra services

Afspraak op maat

Van Engelen Tweewielers staat niet enkel paraat tijdens de reguliere openingstijden. Mocht het voor u lastig zijn, om wat voor reden dan ook, de winkel te bezoeken tijdens de standaardtijden dan maken we graag een afspraak op maat met u. Desgewenst komen we bij u aan huis! Verder beschikken wij over een breng- en haalservice, wat inhoud dat wij uw fiets komen halen en/of brengen. Gewoon even bellen!

Naar top

Gehandicaptenhulp

reparatie van rollatorsBent u afhankelijk van een rollator, duwrolstoel, looprek, loopfiets of andere hulpmiddelen en ervaart u een probleem? Kom dan gerust langs om uw hulpmiddel te laten keuren of snel te laten maken. Voor de duidelijkheid: wij keuren of repareren geen electrische rolstoelen of scootmobiels.

Naar top