skip to main content

Van Engelen Tweewielers, Dorpsstraat 44-46, 4861 AC Chaam

T: 0161 - 496466, M:

Onze dienstenverkoop en onderhoud van fietsen, gehandicaptenhulp, fietsverhuur, fietstochten

Van Engelen Tweewielers doet méér dan alleen maar fietsen verkopen en repareren. Wat velen niet weten is dat zij ook klaar staan voor gehandicapten. En nu de zomermaanden er weer aan komen kunt u ook terecht voor heerlijke fietsroutes!

Verkoop, onderhoud & reparatie van fietsen

reparatie van rollatorsWij verkopen en onderhouden een groot assortiment kwaliteitsfietsen zoals stadsfietsen, lifestyle fietsen, electrische fietsen, kinderfietsen, mountainbikes en diverse fietsaccessoires. Tevens kunt u bij ons terecht voor goede gebruikte fietsen!. Op de assortimentspagina kunt u meer informatie vinden over onze producten.

Naar top

Gehandicaptenhulp

reparatie van rollatorsBent u afhankelijk van een rollator, duwrolstoel, looprek, loopfiets of andere hulpmiddelen en ervaart u een probleem? Kom dan gerust langs om uw hulpmiddel te laten keuren of snel te laten maken. Voor de duidelijkheid: wij keuren of repareren geen electrische rolstoelen of scootmobiels.

Naar top

Fietsroutes

fietroutes in de omgeving van ChaamBij Van Engelen Tweewielers kunt u terecht voor de mooiste fietsroutes!! Chaam en omgeving is omringd met talloze bossen, heiden en gezellige dorpjes en bezienswaardigheden! Om er een paar te noemen: het Chaamse bos, de Strijeekse heide, het Ulvenhoutse bos, bosmeer 't Zand. Tijdens de routes vind u geregeld rustplaatsen waar u heerlijk kunt picknicken.

Naar top