skip to main content

Van Engelen Tweewielers, Dorpsstraat 44-46, 4861 AC Chaam

T: 0161 - 496466, M:

Ons assortimentstadsfietsen, lifestylefietsen, electrische fietsen, kinderfietsen en mountainbikes

Van Engelen Tweewielers staat garant staat voor een ruim assortiment betaalbare kwaliteitsfietsen van alle bekende merken. Of u nu op zoek bent naar een stadsfiets, tourfiets, electrische fiets, racefiets, mountainbike of kinderfiets, bij ons bent u aan het goede adres! Onderstaand een korte uiteenzetting van wat u bij ons kunt verwachten. Beter is nog om onze showroom te komen bezoeken en met eigen ogen te aanschouwen wat wij voor u kunnen betekenen.

Stadsfietsen

stadsfiets herenDe term stadsfiets is een verzamelnaam voor een grote groep fietsen met een grote diversiteit aan doeleinden. Voorbeelden zijn onder anderen oma/opa fietsen, stads- en tourfietsen, transportfietsen.

Naar top

Lifestyle fietsen

elektriche fietsenStijvol en sierlijk fietsen, dat doe je met de lifestyle fietsen. Door zijn fraaie vormgeving, populaire kleurstellingen en stevige voordrager is dit een ideale fiets.

Naar top

Elektrische fietsen

elektriche fietsenAls het gaat om elektrische fietsen willen volledig overtuigd zijn van de kwaliteit van deze fietsen. Wij zijn dus kritisch in de keuze voor bepaalde merken. Wij werken met merken zoals bijvoorbeeld Panasonic en Bosch.

Naar top

Kinderfietsen

kinderfietsenIn onze winkel staan diverse kinderfietsen opgesteld variƫrend van maat, kleur en uitvoering, voor zowel jongens als meisjes. Verkrijgbaar zijn o.a. leuke stadsuitvoeringen, hippe transportfietsen, maar ook de sportieve kinder-mountainbikes.

Naar top

Mountainbikes

stadsfiets herenDe ontwikkelingen in de mountainbikewereld gaan razendsnel. Kiest u voor een standaard 26 inch bike of de nieuwe 29-niner? Wij adviseren u graag. Mountainbikes zijn er te vinden met een grote diversiteit aan afmontages en onderdelen.

Naar top